Чи можна не відбивати свинину?

Відбивати м'ясо обов'язково! Удари молотка змінюють структуру волокон, через що свининка вийде набагато ніжніше. А час маринівки має не перевищувати 30 хвилин! Смажте краще на вершковому або соняшниковому маслі.15 Oct 2019

Відбиття — вид обробки м'яса перед його приготуванням. М'ясо відбиваютьщоб зробити його більш м'яким, розм'якшити сухожилля, розпушити волокна.

При відсутності молотка для відбивання скористайтеся ножем. Для цього покладіть філе на кухонну дошку та відбийте тильною стороною ножа. Намагайтеся завдавати ударів під різними кутами. Для відбивання підійде великий та важкий кухонний ніж.

Використовують дерев'яні товкачі, якими роблять картопляне пюре, качалки для розкочування тіста. При опитуванні наших постійних читачок виявилося, що деякі з них застосовують пляшку з-під шампанського. Вдаряють шийкою пляшки по шматочку м'яса.

Related Post

Що йде після Нейрули?Що йде після Нейрули?

Послідовність стадій процесу ембріогенезу людини: зигота → морула → бластула → гаструла → нейрула → органогенез. Постембріональний розвиток – розвиток організму з моменту народження або виходу із зародкових (ембріональних) оболонок

Скільки людей у ​​Малинівці?Скільки людей у ​​Малинівці?

Поточна версія сторінки поки що не перевірялася досвідченими учасниками та може значно відрізнятися від версії, перевіреної 28 травня 2021 року; перевірки вимагають 9 правок.Малинівка (Калтанський міський округ) Малинівка Заснований 1927

Як раніше називалася лікарня Скліфосовського?Як раніше називалася лікарня Скліфосовського?

З 1850-х років Дивно дім все частіше став називатися Шереметівською лікарнею. З 1850-х років Дивно дім все частіше став називатися Шереметівською лікарнею. Прізвище діда Скліфосовського по батьківській лінії – Скліфос