Відбивати м'ясо обов'язково! Удари молотка змінюють структуру волокон, через що свининка вийде набагато ніжніше. А час маринівки має не перевищувати 30 хвилин! Смажте краще на вершковому або соняшниковому маслі.15 Oct 2019
Відбиття — вид обробки м'яса перед його приготуванням. М'ясо відбиваютьщоб зробити його більш м'яким, розм'якшити сухожилля, розпушити волокна.
При відсутності молотка для відбивання скористайтеся ножем. Для цього покладіть філе на кухонну дошку та відбийте тильною стороною ножа. Намагайтеся завдавати ударів під різними кутами. Для відбивання підійде великий та важкий кухонний ніж.
Використовують дерев'яні товкачі, якими роблять картопляне пюре, качалки для розкочування тіста. При опитуванні наших постійних читачок виявилося, що деякі з них застосовують пляшку з-під шампанського. Вдаряють шийкою пляшки по шматочку м'яса.