Повторне використання олії для смаження виявилося смертельно небезпечним. Повторне використання олії для смаження сприяє прискоренню розвитку ракових метастазів. Такого висновку дійшли вчені з Університету штату Іллінойс (США), пише «Вечірня Москва».Mar 25, 2019
Правила безпеки під час використання олії для смаження: Використовуйте олія тільки один раз. Не обсмажуйте продукти надто довго.
Ідеально змінювати його після кожного застосування, але якщо ви готуєте рідко, на одному і тому ж фритюрі можна смажити близько 7 – 10 разів.
Це далеко не так, після розтину пляшки можуть утворитися шкідливі окиси. Завжди віддавайте переваги щойно купленому маслу. На питання, скільки і як зберігати відкрите соняшникова оліяБільшість дієтологів рекомендують використовувати одну пляшку протягом 2-3 тижнів.