Чи можна робити заготовки на зиму із йодованою сіллю?

Саме йодид калію міг змінити смак і навіть колір консервації, а йодит у цьому плані – "нешкідливий". Тому можна зробити висновок, що сучасну йодовану сіль, у складі якої знаходиться йодит, можна спокійно використовувати для консервації овочів, не боячись неприємного смаку чи запаху.

Related Post

Як зрозуміти, що фурункул дозрів?Як зрозуміти, що фурункул дозрів?

Симптоми фурункула 1-2 доба з'являється утворення, яке виступає конусоподібно над шкірою. Тканини червоніють і стають болючими при дотику. У міру дозрівання черя на його вершині з'являється головка – невелике скупчення

У якому віці можна каструвати ягнят?У якому віці можна каструвати ягнят?

Методи кастрації Їхнє проведення рекомендується у віці ягняти 2-3 тижні (за винятком тих особин, які плануються на м'ясо до досягнення статевої зрілості). Перший варіант передбачає здавлювання шкіри та насіннєвих каналів

Як називається пігмент, який надає рослинам зеленого кольору?Як називається пігмент, який надає рослинам зеленого кольору?

Хлорофіл — пігмент, який надає рослинам характерного зеленого кольору. Він відіграє важливу роль у житті рослин, оскільки поглинає сонячне світло, яке за допомогою фотосинтезу потім перетворюється на цукор та крохмаль.