Збивати яйця необхідно до появи дрібних бульбашок повітря та стійкої піни. Якщо збиваєте білки, то маса повинна вийти щільною, гладкою та стійкою. Якщо перевернете ємність з білками догори дном, то вони не випадуть – тоді ви досягли збивання до стійких піків. Готувати це просто!
Related Post
Як зробити гіперпосилання в Impress?Як зробити гіперпосилання в Impress?
На вкладці Вставка натисніть Гіперпосилання. …Підказка. … Поточна папка, Переглянуті сторінки або Останні файли: Виберіть, куди слід вести посилання.Адреса. … Натисніть OK.
На якому режимі висушувати пастилу?На якому режимі висушувати пастилу?
Оптимально включати нагрівання на +60+70 градусів. Приготувати кілька листів з пюре і перший висушити при + 55 градусах. Наступний лист можна сушити вже при + 60 або + 70 градусах.
Які рослини розмножуються за допомогою повзучих пагонів?Які рослини розмножуються за допомогою повзучих пагонів?
Рослини можуть також розмножуватися повзучими пагонами – вусами. Декілька таких пагонів відростає від материнської рослини, в їх вузлах розвиваються маленькі рослинки з листям і корінцями. Так розмножуються суниця, журавлина, луговий