Кутум – джерело білка, яке повністю засвоюється організмом людини. У м'ясі міститься вітамін D, який разом із кальцієм перешкоджає розвитку рахіту та остеопорозу. Поліненасичена жирна кислота омега-3 знижує ризик виникнення хвороб серця, уповільнює процеси старіння в організмі.
Related Post
У чому відмінність індички від індички?У чому відмінність індички від індички?
У словнику Ушакова, який у наш час вже можна посилатися переважно як на історичний, індичка та індичка — синоніми, але водночас пояснюється їхня смислова відмінність. Індичкою раніше називали те, що
Як програмувати ворота Дорхан?Як програмувати ворота Дорхан?
На дисплеї електроприводу натискаємо та тримаємо кнопку R. Повинен на мекунду з'явитися та згаснути ще один нуль. Після цього вибираємо потрібну кнопку на пульті і тиснемо на неї двічі. Пульт
Навіщо вигадали вилку?Навіщо вигадали вилку?
Використання варіювалося в залежності від місцевих звичаїв, соціального класу та характеру їжі, але в основному вилки використовувалися при приготуванні та роздачі їжі. Як персональний столовий прилад вилка, мабуть, стала використовуватися