Основна причина розм'якшення – надмірне поглинання сиром води з розсолу. У міру продовження зберігання розм'якшеного сиру в розсолі порок посилюється – консистенція сиру стає надмірно м'якою, схожою на густий мул або навіть слиз. Відбувається це вже під дією дріжджів та плісняв.
Related Post
Що має робити менеджер із розвитку бізнесу?Що має робити менеджер із розвитку бізнесу?
займається підготовкою комерційних пропозицій, погоджує комерційні умови; бере участь у розробці маркетингових та трейд маркетингових акцій для збільшення продажів; складає прогноз продажів у довгостроковій перспективі; розробляє та підтримує в актуальному
Що робити, якщо кал тоне?Що робити, якщо кал тоне?
У нормі фекалії якраз мають тонути. Плавати вони починають при зниженні густини, що буває через підвищення кількості води або газів у складі. Іншою причиною може стати мальабсорбція – порушення всмоктування
Скільки авіаносців у США 2022 року?Скільки авіаносців у США 2022 року?
Сьогодні ВМС США мають у своєму розпорядженні 11 авіаносців, десять з яких – класу Nimitz.