Чому треба кип'ятити домашнє молоко?

Що зберігається в молоці при кип'ятінні: 2) мікроелементи та більшість вітамінів. Кип'яче залізо залишається залізом, та й більшість вітамінів від кип'ятіння не страждають. 3) молочний білок та жири. При кип'ятінні вони видозмінюються, але поживна цінність і засвоюваність від цього не змінюються.

Related Post

У чому різниця британських та шотландських кішок?У чому різниця британських та шотландських кішок?

У котів-шотландців лапи довші, стрункіші, пропорційні по відношенню до тіла. Дуже сильно відрізняються хвости. У британських кішок хвіст короткий, товстий, із закругленим кінчиком. У шотландців – Довгий, загострений на кінчику,

Як запустити відновлення жорсткого диска?Як запустити відновлення жорсткого диска?

Увімкніть комп'ютер і одразу після запуску натисніть клавішу Delete або F2 кілька разів. У деяких випадках використовуються інші клавіші, які саме завжди написано на екрані. Після відкриття меню перейдіть до

Як включити масляний обігрівач akvilonЯк включити масляний обігрівач akvilon

Температура зовнішньої поверхні радіаторів, якою вони віддають тепло, має перевищувати 100—110 °C, середня температура зазвичай 85-95 °C. Час нагріву після включення становить 25-35 хв. Маслонаповнені радіатори можуть мати різну потужність,