Чому жовток рідкий?

Правильна глазуня Він у значних кількостях міститься у яєчному жовтку. При цьому в білку є речовина авідин, яка блокує всмоктування біотину. Щоб біотин максимально засвоївся, потрібно, щоб білок був приготовлений, а жовток залишався рідким.

Related Post

Що має бути на столі у день Великодня?Що має бути на столі у день Великодня?

Що обов'язково має бути на великодньому столі: 7 смачних рецептів Пасхальна паска Звичайно, жоден пасхальний стіл не обійдеться без паски. …Міні-тарталетки з креветками… Сирна пасха… Запечена курка… Овочевий салат… Шоколадні

Чому троянда скинула все листя?Чому троянда скинула все листя?

Через неправильний догляд рослина може втрачати листя. Найчастіше так відбувається при недостатньому або, навпаки, занадто рясному поливі, низькій важливості повітря, обприскуванні в прохолодному приміщенні, розташуванні квітки під прямим сонячним промінням