Через 2-3 дні після початку бродіння виноградне сусло пробують на смак. Коли воно стає кислуватим (цукор переробився) слід внести 50 г цукру на кожен літр соку.
Related Post
Як можна одержати кислотні оксиди?Як можна одержати кислотні оксиди?
Кислотні оксиди можуть бути отримані наступними методами: Окислення киснем 4Р + 5О2 = 2Р2О5, Випал сульфідів 2ZnS + 3O2 = 2ZnO + 2SO2, Взаємодіям відповідних солей з кислотами K2Cr2O7 +
Як мити посуд одразу?Як мити посуд одразу?
Намилюйте та відкладайте убік. Сковороди та каструлі мийте в останню чергу і за потреби замочіть на ніч з миючим засобом у гарячій воді – вона краще розчиняє жир. Помийте по
Які три бажання можна загадати?Які три бажання можна загадати?
Які три бажання ви загадали б і чому? Щоб усі люди стали настільки близькими до мого морального компасу у своїх поглядах, наскільки це можливо. Завжди відрізняти правду від неправди. …