Велика кількість цукру в харчуванні, різкі перепади його рівня в крові викликають порушення роботи нейронів, від чого виникає помилковий апетит та переїдання. Порушується ліпідний обмін, зростає рівень холестерину у крові, проникність судин, ризик розвитку атеросклерозу, серцево-судинних захворювань.
Related Post
Як дізнатися про свої пенсійні накопичення в Газфонді?Як дізнатися про свої пенсійні накопичення в Газфонді?
Дізнатися про стан пенсійного рахунку через інтернет-сервіс «Кабінет клієнта» у мобільному додатку «НВФ ГАЗФОНД» авторизація в додатку можлива лише за наявності чинного облікового запису в «Кабінеті клієнта» … подати до
Як зв'язати дві волосіні між собою?Як зв'язати дві волосіні між собою?
Послідовність зав'язування хірургічного вузла на два кінці волосіні: Скласти паралельно зв'язувані кінці лісок. Ходові кінці лісок скласти закритими петлями.
Чим корисний сирий горох?Чим корисний сирий горох?
Горох багатий калієм та фосфором, магнієм та кальцієм. За вмістом білка горох може зрівнятися з м'ясом. Горох дуже корисний завдяки високому вмісту вітамінів A, B і C. Крім того, горох