Скільки часу коптити м'ясо у коптильні?

Процес копчення в домашній коптильні займає 15-20 хвилин, далі продукти готуються за рахунок високої температури. Саме на такий час тління потрібно розрахувати кількість тріски. Це приблизно 1 жменька або 60-80 грамів. Якщо тріски буде занадто багато, обробка димом, що затягнулася, надасть гіркоту копченостям.

Related Post

Як розібрати слово?Як розібрати слово?

Порядок розбору слова за складом. Визначити слово як частину мови. У слова, що змінюється, знайти закінчення і визначити його значення. … Вказати основу слова. Виділити корінь (для цього потрібно підібрати

Як вибрати період часу для перегляду Google картки?Як вибрати період часу для перегляду Google картки?

На панелі "Мітки" виберіть імпортовані дані. У верхній частині вікна 3D-перегляду з'явиться повзунок часу з діапазоном, що відповідає загальному часу треку. Позначки на часовій шкалі показують дати зйомки зображень, доступних