Скільки часу має стояти тісто?

Загальне правило в кулінарії – примішане тісто піднімається в теплі, а це означає, що температура в приміщенні має бути 24-30 градусів. У цьому температурному діапазоні час підняття тесту – близько 1-2 годин, Найкраще накрити тісто вологою тканиною, щоб воно не висохло.

Час поділу дріжджових клітин, протягом якого підходить тістостановить 2,5-3 години. Крім того, для цього потрібно створити комфортні умови. Масу слід прибрати у тепле місце з високою вологістю.

Максимальний час зберігання дріжджового тіста у таких умовах – 2,5 години. Але якщо в приміщенні дуже жарко, воно може скоротитися до 1 години.

Головним компонентом цього тіста є дріжджі. Це зменшує термін його зберігання, маса скисає, стає липкою, непридатною для використання. При температурі 18-20 градусів готовий продукт можна, можливо зберігати 3 години. У холодильнику напівфабрикат тримають не більше доби.

Related Post

Якою мовою навчають у Норвегії?Якою мовою навчають у Норвегії?

Освіта в Норвегії на англійською Програми на англійською мовою доступні, здебільшого, на магістерському рівні, проте є й кілька бакалаврських. Так, у 2013 році норвезькі виші пропонували програми першої вищої за

Як правильно ходити на милицях із підлокітниками?Як правильно ходити на милицях із підлокітниками?

Пересування на підлокітних милицях в цілому не відрізняється від ходьби на пахвових, з тією різницею, що точка опори знаходиться в області ліктя. Милиці по черзі переставляються вперед і трохи в