Далі гранатове вино роблять відповідно до класичної технології десертних вин. Деякі виробники витримують свій напій до 10 років у спеціальних бочках із французького дуба. Кінцева фортеця гранатового вина складає 13-16 градусів (Більшість виробників).Jan 5, 2012
Бродіння переривається приблизно через місяць – як тільки вміст спирту досягає 6-7%.
Гранатове вино Необхідно попередньо охолодити (градусів до 12-14), тому що напій цей солодкий, але не нудотний (у більшості випадків), тому найкраще п'ється трохи холодненьким.
Як пити гранатове вино Якщо ви потребуєте закусок до вина, то віддайте перевагу фруктам або солодким десертам. І бонус, в який ви можете і не вірити, але вважається, що гранатове вино набагато корисніше виноградного. І, загалом, корисно.