5040 руб. Рисоварка – Спеціальний електричний прилад для термічної обробки рису. Він широко застосовується на професійній кухні, зокрема у закладах, що займаються реалізацією суші.
Перевагами електричних рисоварок є: можливість завжди надавати клієнтам ідеально приготовлені страви. Вода в ємності ніколи не закипає, завдяки чому рис виходить розсипчастим та м'яким; в агрегатах після виготовлення продукту включається режим підігріву.
У рисоварці можна готувати не тільки рис, але і багато інших продуктів.Що можна приготувати в електричній рисоварці
- Яйця. …
- Вівсянка. …
- Картопляне пюре. …
- Тушковані овочі. …
- Шоколадне фондю. …
- Макарони та сир. …
- Тушковані артишоки. …
- Млинці.
Sep 15, 2019