Скільки можна тримати бургер?

«Згідно з санітарними правилами, гаряча продукція підприємств громадського харчування (у даному випадку — бургери) при температурі +65 градусів у тепловій шафі може зберігатися не більше 2-3 годин. Зберігання при температурі +2…+6 градусів (наприклад, у холодильнику) припустимо – термін варіюється від 6 годин до доби.

Related Post

Як видалити чорний наліт на алюмінієвому посуді після посудомийки?Як видалити чорний наліт на алюмінієвому посуді після посудомийки?

Сода Змішайте пасту з харчової соди та оцту у співвідношенні 1:1, розподіліть по всій поверхні алюмінієвого посуду та дайте постояти кілька хвилин. Протріть каструлю скребком, потім промийте і висушіть.

Що найбільше забруднює?Що найбільше забруднює?

Найчастіше і найбільше забруднюють атмосферу: вуглекислий газ, двоокис сірки, оксиди азоту та пил. Повітря забруднюють будь-які речовини: газоподібні, тверді та рідкі, якщо вони містяться в ньому в кількостях, що перевищують