Скільки можна зберігати малосольну рибу?

У холодильнику Стандартний час безпечного перебування продукту у спільній камері – 5 діб. Вказана тривалість стосується малосольної риби. Середньосолений продукт зберігається протягом 2-х тижнів, а при поміщенні риби в концентрований соляний розчин термін придатності збільшується до місяця.

1 місяця Термін придатності солоної риби залежить від відсотка вмісту солі та упаковки. Слабосолона риба домашнього приготування зберігається не більше 3 діб, риба середнього посолу – до 15 діб, міцного посолу – до 1 місяця. Солена риба у вакуумних упаковках має термін придатності 1 місяць.

Сира риба зіпсуваласяякщо на її поверхні утворилася напівпрозора плівка білого кольору. Якщо ви помітили їхню наявність, тоді її варто негайно викинути; Консистенція риби. Перед тим як готувати страву, вивчіть цей пункт.

3 дні Термін придатності слабосолона риби при температурі від -8 до -4 ° С зазвичай становить 45 діб, а від 0 до +6 – не більше 20 діб. Після розтину вакуумної упаковки солона риба може зберігатися у домашньому холодильнику лише 2–3 дні.

Related Post

Як називається хустка у арабів?Як називається хустка у арабів?

Куфія є невід'ємною частиною чоловічого гардеробу в арабських країнах. Служить для захисту голови та обличчя від сонця, піску та холоду. Головний убір арабської шейха – куфія, являє собою шапочку, прикрашену