Скільки потрібно варити яловичу нирку?

Перед варінням яловичі нирки необхідно вимочити в холодній воді протягом 2-3 годин. Потім нирки потрібно довести 2 рази до кипіння (щоразу воду слід змінити, а нирки промити). Залити нирки водою втретє і варити до готовності 1 година.

Воду потрібно злити, а нирки добре промити. Таку саму процедуру повторити 3 рази. Пам'ятайте, що кожного разу нирки слід викладати в киплячу воду. На четвертий раз викласти нирки у киплячу воду і нехай варяться протягом 30-40 хвилин часу.

Проте професійні кулінари радять вимочувати нирки у простій холодній воді 5-8 годин. Змінивши воду 2-3 рази. Можна також вимочувати нирки, попередньо розрізавши їх навпіл або зробивши на нирках неглибокі надрізи, горизонтальні чи вертикальні.

склад яловичих бруньок Вони містять вітаміни групи В, РР, пантотенову кислоту, кальцій, магній, залізо, фосфор. Нирки багаті ферментами та екстрактивними речовинами.

Related Post

Які добавки потрібно вживати щодня?Які добавки потрібно вживати щодня?

ВІТАМІНИ І МІНЕРАЛИ ДЛЯ ЖІНОЧОГО ЗДОРОВ'Я Вітамін D. Нормальний рівень вітамін А D – це умова якості яйцеклітин, міцного імунітету, профілактики безпліддя та ожиріння, захист від остеопорозу. … Залізо. Вітамін

Як з'явився дзига?Як з'явився дзига?

Іграшкова дзиґа, конструктивно наближена до сучасного механічного дзигу, з'явилася наприкінці ХІХ століття. Винайшов її фабрикант Лоренц Больц із німецького міста Ціндорфа. Корпус вовчка був дерев'яний з гайкою та стрижнем усередині.