Скільки треба в'ялити великого ляща?

Усього солити рибу в холодному місці 7 діб! Через 7 діб вийняти рибу, добре промити від солі в проточній, холодній воді і поставити вимочуватися на 1 добу, іноді змінюючи воду. Посуд для вимочування має бути вільним!

Для цього, промиваємо кожного ляща під проточною водою та залишаємо в холодній воді на 1 годину. Це потрібно для того, щоб пішла зайва сіль. Адже самий смак вийде, коли рибка буде не пересоленою, а в міру солоною. Після чого підвішуємо рибу для в'ялення на 5-7. днів.

Спосіб приготування

  1. Добре охолодіть рибу. …
  2. Зябра ляща набийте сіллю. …
  3. На дно великої ємності насипте сіль, викладіть шар риби, придавіть.
  4. Присипте рибу сіллю. …
  5. Викладайте рибу шар за шаром, притискаючи і пересипаючи сіллю.
  6. Підготовлену рибу поставте під гніт, заберіть у холодильник на тиждень.

Як в'ялити рибу в духовці

  1. Тушку натерти сіллю та приправами.
  2. Поставити під гніт на 48 годин.
  3. Ретельно промити та просушити просолену рибу.
  4. Викласти рибну тушку на лист.
  5. Помістити в розігріту до 40 градусів духовку на 2:00.
  6. Після закінчення зазначеного часу рибу дістати та охолодити.

Related Post

Як відкрити амбарний замок без ключа?Як відкрити амбарний замок без ключа?

Універсальні способи Якщо у вас так званий коморний замок – традиційний, із вигнутою дужкою – то відкрити його найпростіше за допомогою брухту. Лом вставляється під дужку замку, між нею та

Скільки завантажень у Стандофф?Скільки завантажень у Стандофф?

Переможець визначиться у фінальному змаганні, яке відбудеться 2 жовтня 2022 р. в офлайн-форматі. Standoff 2 входить у шістку найкращих безкоштовних екшен-ігор на мобільних пристроях. Загальна кількість скачувань на Android перевищує