Скільки вариться кінська кишка?

Це потрібно для того, щоб кишка не порвалася при варінні. Час варіння складає 1,5-2 години.Apr 23, 2019

Час приготування кишок ягняти становить близько 45-50 хвилин, але при використанні скороварки тривалість цього процесу становить близько 25 хвилин. Що нам потрібно знати, так це те, що кишки ягняти варять у великій кількості підсоленої води і цю воду потрібно міняти 2-3 рази.

Варять карту не менше 2 годин на повільному вогні, попередньо добре промивають. Перед подачею на стіл ріжуть кільцями, оздоблюють зеленим перцем або кропом.

Після покупки м'ясо та кишки потрібно промити. Щоб позбутися запахупотрібно вивернути кишки, промити виворіт сіллю, замочити на деякий час у холодній підсоленій воді. поки що кишки замочені, кладемо м'ясо в зручний посуд, попередньо рясно солимо, залишаємо в чаші на годину.

Related Post