Оброблені тушки вимочують у воді, настої чаю, молоці або молоці з водою. Настій чаю містить дубильні речовини, що перешкоджають розм'якшенню м'якоті при вимочуванні. Молоко надає оселедцю особливої ніжності та аромату. Можна вимочувати і нерозроблений оселедець (у воді).
Related Post
Яким має бути перше тренування в залі?Яким має бути перше тренування в залі?
Перше тренування Розминка протягом 15 хвилин. Жим ногами – 3 підходи по 15 разів. Згинання ніг – 2 підходи по 15. Турник – 3 підходи по 5. на біцепс –
Як правильно заклеїти або заклеїти?Як правильно заклеїти або заклеїти?
Літера І пишеться в закінченні дієслів II відмінювання. Літера Е пишеться наприкінці дієслів I відмінювання. Зміна дієслів по особах і числах називається відмінюванням. Дієслова I відмінювання мають закінчення: -у (-ю),
Які сорти огірків не можна маринувати?Які сорти огірків не можна маринувати?
Помилка № 1. Якщо взяти для засолювання неправильні огірки, вони вийдуть м'якими та несмачними. Правильні – з великими пухирцями і чорними шипами. Огірки з дрібними пухирцями підходять гірше, і вже