У чому різниця між варенням і повидлом?

Основні відмінності ховаються у приготуванні. Для варіння повидла застосовуються стиглі, перетерті або пюровані плоди. Для джему краще брати трохи недозрілі фрукти – у них міститься більше пектину. Їх крупно нарізають і варять на сильному вогні трохи більше півгодини.

Related Post

Які мають бути каністри для бензину?Які мають бути каністри для бензину?

Відповідаємо: у будь-якій тарі, що призначена для бензину. Не можна зберігати паливо в ємностях побутового призначення або каністрах з-під інших технічних рідин, наприклад, олії, антифризу або гальмівної рідини.

Чим можна обробляти капусту?Чим можна обробляти капусту?

Чим обробити капусту від шкідників: найкращі народні засоби Селеровий відвар Настойка тютюнова Препарат з кульбаби Розчин нашатирю Настойка з бадилля та часнику Перечна настойка Присипка зольна Оцтова вода

Як визначити серцевий кашель?Як визначити серцевий кашель?

Кашель, що розвивається при серцевій патології, завжди сухий (без мокротиння). Іноді помічаються плями крові. При кашлі частішає дихання, можлива задишка (так звана «серцева задишка»). Крім кашлю у хворого синіють губи