Механізм скисання молока У молоці є велика кількість бактерій. Вони харчуються лактозою, яка міститься в ньому, і виділяють молочну кислоту, в результаті чого відбувається скисання молока і згортання білків, у тому числі казеїну.
Related Post
Як ще називаються сандалі?Як ще називаються сандалі?
Сандалії-гладіатори є взуттям без підборів з безліччю переплетених ремінців, іноді із заклепками. Спочатку це взуття носили римські гладіатори, звідки сандалії і отримали свою назву. Але згодом, як і багато інших
На чому ґрунтується абетка Морзе?На чому ґрунтується абетка Морзе?
Комплект сигналів, які застосовуються при трансляції у формі сукупності точок та тире. Код ґрунтується на літерах латинського алфавіту. Основа Азбуки Морзе – примітивні імпульси: точка та тире, інтервал часу між
Що входить до складу янтарної кислоти?Що входить до складу янтарної кислоти?
Склад кислота янтарна, цукор, крохмаль картопляний, тальк, стеарат кальцію, аеросил.