Це найпростіший спосіб зберегти вітаміни та аромат свіжої полуниці. Перетріть ягоду блендером, додайте цукор до смаку, розлийте за спеціальними пакетами або контейнерами і покладіть у морозильну камеру. Промийте полуниці, обірвіть листя, засипте ягоду цукром і залиште на кілька годин, щоб вона пустила сік.
Нижче кілька лайфхаків, які допоможуть зберегти ласощі.
- Вибирайте свіжі ягоди.
- Перебирайте полуниці відразу після покупки …
- Вибирайте правильну тару для зберігання.
- Не мийте всі ягоди відразу.
- Використовуйте оцет.
- Зберігайте ягоди у спеціальному відділенні холодильника.
- Заморожуйте полуниці …
- Заморожуйте полуничне пюре
У холодильнику полуниця має бути обов'язково сухою. Для цього застеліть тарілку, лист або неглибоку скляну/керамічну/пластикову миску парою паперових рушників. Покладіть немите полуниці на рушники в один шар, накрийте кришкою та приберіть у холодильник до використання.