Як називається грузинський сир?

Сулугу́ні (вантаж. სულუგუნი, სულგუნი, мегр. სელგუნი) — розсільний грузинський сир з регіону Сване. Сулугуні має чистий кисломолочний, помірно солоний смак та запах, щільну, шарувату, еластичну консистенцію.

Related Post

Чому стілець, як горох?Чому стілець, як горох?

Причини овечого калу Кал горохом у дорослого може бути наслідком харчової непереносимості, функціональної діареї, на зміну якої приходить запор, запалення кишечника, недостатнє вироблення шлункового та кишкового соку, синдром подразненого кишечника.

Як правильно їсти моркву?Як правильно їсти моркву?

По-перше, необроблена морква корисніша для зубів і ясен, вона покращує їхнє кровопостачання. По-друге, клітковина, що міститься в овочах, позитивно позначається на роботі шлунково-кишкового тракту. Глікемічний індекс сирої моркви вдвічі нижчий

Як капуста впливає на набряки?Як капуста впливає на набряки?

У квашеній капусті міститься багато солі, яка затримує воду в організмі, викликає набряклість та ризик виникнення хвороб нирок. Ще один ефект від вживання ферментованих продуктів та овочів сімейства хрестоцвітих –