Як правильно обрізати коржі для торта?

Візьміть міцну нитку, волосінь або зубну нитку, введіть її в надріз і починайте схрещувати кінці. Просто тягніть їх у різні боки – поступово нитка розріже бісквіт. Виходить ідеально рівний та акуратний розріз.

Як тільки бісквіт охоло його необхідно загорнути в харчову плівку і залишити відпочивати на 6-8 годин. Зручно пекти бісквіт з вечора, а збирати вранці торт. Тільки за дотримання цих умов у Вас вийде правильно розрізати бісквіт. Якщо різати гарячий або не настоявся бісквіт, він рватиметься і сильно кришиться.

Вам просто треба зрізати трохи верхівку, Буквально 0,5 см. Так корж буде рівний, і згодом вам знадобиться менше зусиль на вирівнювання. Якщо у вас утворюється величезний кратер при випіканні, закривайте форму зверху фольгою і знижуйте температуру випічки до 150-160°С. – Нерівно порізаний бісквіт на коржі.

Розрізати торт можна двома способами: квадратами. Для цього зробіть два або три довгі поздовжні розрізи (залежно від розміру десерту) з однаковим інтервалом, а потім кілька разів розріжте торт упоперек, ділячи довгі сторони на рівні частини; трикутники.

Related Post

Як правильно колоти гамавіт собаці?Як правильно колоти гамавіт собаці?

При отруєннях Гамавіт вводять підшкірно, внутрішньовенно або крапельно 1 раз на 3-5-кратну лікувальну дозу у складі комплексу засобів стандартної терапії. При порушеннях годівлі, відставанні у зростанні та при інтоксикаціях Гамавіт

Як отримати статус соціального підприємства?Як отримати статус соціального підприємства?

Статус соціального підприємства можуть отримати суб'єкти малого та середнього підприємництва….Документи можна подати:безпосередньо до Уповноваженого органу. підписаних ЕЦП.