Солити потрібно не відразу після закипання води, як багато господині роблять, а хвилин через 7-10 після закипання. Солона вода збільшує час приготування та стає причиною жорсткості картоплі. Щоб визначити скільки солі потрібно, достатньо спробувати воду, попередньо розмішавши її після додавання солі.
Related Post
Чи можна повернути гроші за передплату на Окко?Чи можна повернути гроші за передплату на Окко?
Спосіб повернути гроші, сплачені за ОККО Зазвичай це триває до 4-х днів. Як повернути свої гроші за послуги сервісу ОККО: Зателефонуйте на гарячу лінію на техпідтримку за номером 8 800
Яку крупу перед приготуванням не миють, а просіюють?Яку крупу перед приготуванням не миють, а просіюють?
Крупу манну, а також будь-яку подрібнену просіюють через сито. Після перебирання крупу миють, за винятком манної крупи, геркулеса та гречаної.
Чим можна замінити слово красень?Чим можна замінити слово красень?
Синоніми до слова «красень» (17 слів)№СинонімПочаткова форма1модель (80)модель2молодець (86)молодець3красень (34)красень4перець (114)перець