Як правильно замочити горох?

Чистий горох замочується у холодній воді на 4-12 годин. Найзручніше залишити горох на ніч. Варто врахувати, що намоклі горошини набухають і збільшуються у розмірі, тому не варто шкодувати води. Якщо в приміщенні тепло, горох краще прибрати в холодильник, інакше вода може почати блукати і пахнути неприємно.

Related Post

Для чого потрібне коріння?Для чого потрібне коріння?

Основні функції кореня Закріплення рослини у субстраті. Всмоктування, проведення води та мінеральних речовин. Запас поживних речовин у головному корені. Взаємодія з корінням інших рослин (симбіоз), грибами, мікроорганізмами, що мешкають у

Як працює стерилізатор для манікюрних інструментів?Як працює стерилізатор для манікюрних інструментів?

Безпосередньо перед застосуванням дістаньте інструменти з УФ-камери і помістіть їхню робочу частину в гласперленовий стерилізатор. Стерилізатор повинен бути попередньо розігрітий протягом не менше 30 хвилин. Стерилізація проводиться при температурі 250°С

Як знайти символ у комірці Excel?Як знайти символ у комірці Excel?

Можно використовувати функції ПОШУК та ПОШУКБ для визначення положення символу або текстового рядка в іншому текстовому рядку, а потім повернути текст за допомогою функцій ПСТР та ПСТРБ або замінити його