Найкраще зберігати розсільні сири в сольовому розсолі. Його солоність має становити від 16 до 18%. Розсільні сири зберігають в емальованому посуді або в тих же дерев'яних бочках або барилах, в яких проходило засолювання. Розсіл потрібно раз на два-три тижні міняти на свіжий, це продовжить термін придатності сиру.
Related Post
Скільки часу готувати курку Гриль?Скільки часу готувати курку Гриль?
Усього я готувала курку-гриль 2 години. Перші 30 хвилин на режимі Гриль (тобто нагрівання зверху) на максимумі, потім нижнє нагрівання 1 годину при 180 градусах (з включеною лампочкою, щоб тушка
Яка кіноа найсмачніша?Яка кіноа найсмачніша?
Біла кіноа має більш ніжний і делікатний смак. Вона схожа на кашу, добре розварюється.
Як називається відходи 5 класу небезпеки?Як називається відходи 5 класу небезпеки?
V клас – практично безпечні відходи. Майже повністю відходи цього класу належать до комунальних відходів та входять до зони відповідальності регіонально оператора. Сюди внесено всі види відходів, що утворюються у