У міні–печах два нагрівальні елементи, що дає можливість встановлення трьох режимів: • гриль-нагрів • нижній нагрівання • режим одночасного нагрівання. Рівномірне обсмажування необхідне приготування м'яса чи риби, запікання овочів досягається одночасної роботою нижнього і верхнього нагріву.
Правила використання електричної духовки
- активувати пристрій та виставити необхідний температурний режим;
- почекати 15-20 хвилин, щоб дати приладу прогрітися;
- відкрити дверцята печі та встановити по центру страву;
- закрити духову шафу та виставити таймер готування;
У міні–печах з режимом конвекції печуть пироги, щоб вони однаково добре пропікалися з усіх боків, а також запікають овочі. У режимі гриля з конвекцією добре виходять кури гриль та м'ясо. У режимі розморожування розморожуються заморожені м'ясо, рибу, овочі, морепродукти та напівфабрикати.