Як варити фунчозу товсту?

На приготування піде в середньому 3-4 хвилини. Найтоншу фунчозу, Діаметр якої не більше 0,5 мм, можна просто залити окропом і залишити під кришкою на 4-5 хвилин.

Щоб локшина не злипалася, можна у воду додати трохи олії або промити фунчозу під холодною проточною водою після приготування. Також можна зварену локшину помістити у велику кількість холодної води хвилин на 5, це зупинить процес приготування і не дозволить згодом локшині злипнутися.

Викладаємо фунчозу у глибоку миску і заливаємо холодною водою і залишаємо у такому стані на 35–40 хвилин. Після цього її необхідно буде дістати, підсушити і нарізати. Самі тим часом займемося рештою інгредієнтів.

Related Post