Зерно одразу після збирання врожаю відправляють на солодовню — завод із виробництва солоду. Там злаки замочують, потім поміщають у вологе середовище і чекають 5-7 днів, доки зерна проростуть. Зупиняють процес після того, як зерно стає пухким і паросток готовий прокльовуватися.
Related Post
Як пити Куантро у чистому вигляді?Як пити Куантро у чистому вигляді?
У чистому вигляді, з льодом та у складі коктейлів — і так, і так пити Куантро правильно. Фортеця цього напою 40 градусів, що відносить його до міцних сортів та змушує
Чи потрібно вітати колег із Новим роком?Чи потрібно вітати колег із Новим роком?
Поздоровлення колег та партнерів Бажати щасливого нового року з етикету можна і потрібно у перші дні після свята. Добрі слова і побажання можна передавати після першого січня ще два тижні,
Як відрізнити підробку Джемесон?Як відрізнити підробку Джемесон?
На лицьовій стороні пляшки під етикеткою розташований напис Product of Ireland, який супроводжують дві опуклі фігури людей з барилами. Під написом біля самого дна є характерний точковий рельєф, який немає