Як заморожування впливає на продукти?

Заморожування полегшує транспортування та зберігання продуктів. Однак цей процес неминуче змінює смак, зовнішній вигляд та текстуру фруктів, овочів, м'яса, риби..24 Jun 2021

При Заморожування вода перетворюється на лід, що змінює осмотичні умови та різко скорочує швидкість більшості біохімічних процесів у плодах та овочах.

Наприклад, при швидкої заморожуванні ягід, губиться всього лише 15-20% вітаміну С, тоді як при консервації цей показник сягає 50%; а при сушінні – більше 70%. Плоди, як правило, заморожують не більше ніж через 3-6 годин після збирання, що також позитивно позначається на їх якості. Запам'ятайте!

  • Молоко та молочні продукти Якщо ви в майбутньому плануєте пити молоко або додавати його до кави, то заморозка – не вдала ідея. …
  • Готова їжа в паніровці.
  • Сирі овочі та фрукти.
  • Відварений рис.
  • Готова паста.
  • Соуси та підливи.
  • Сир …
  • М'ясо та риба

Related Post

Як оглядає хірург?Як оглядає хірург?

Лікар оглядає шкіру, зовнішні статеві органи, пальпує живіт, щоб перевірити внутрішні органи та визначити можливі приховані травми, запалення чи нетипові захворювання. Можливо, для подальшої діагностики та лікування будуть потрібні додаткові

Скільки протонів входить до складу ядра атома урану?Скільки протонів входить до складу ядра атома урану?

Число, яке стоїть після назви елемента, вказує на масу його ядра. Всі три ізотопи урану мають однакову кількість протонів – 92а ось число нейтронів у них різне. У самого "товстого"