Як зробити фонтан із шоколаду?

Додайте в шоколад какао-олія/олія з розрахунку 10 гр на 100 гр шоколаду….Запуск фонтану

  1. Натисніть кнопку нагріву (heat) і протягом 5 хвилин розігрійте чашу.
  2. Влийте в чашу розтоплений шоколад.
  3. Увімкніть двигун фонтану. Шнек буде піднімати шоколад із чаші до ярусів. Свято починається 🙂

На кожні 100 г шоколаду додайте приблизно 5-10 г какао-олії. Шоколадний фонтан вийде набагато смачнішим і ароматнішим, якщо ви використовуєте саме олію какао.

Для фонтанів від 20 см до 28 см оптимальним об'ємом вважається 500 грам шоколаду; від 40 см до 55 см Вам знадобиться від 1 кг 100 г до 1 кг 500 г; для професійних фонтанів від 60 см – від 4 кг.

Related Post

Як позбутися почуття любові?Як позбутися почуття любові?

Змініть обстановку вдома або власний імідж. Це відмінний спосіб відволіктися від негативних думок і придушити почуття любові, що наринули. Не шукайте підстав для зустрічей. Заблокуйте контакти, видаліть листування із соцмереж,

Хто займається створенням брендбуку?Хто займається створенням брендбуку?

Розробкою брендбуків займаються фахівці у брендингових агенціях. Над завданням працює ціла команда: маркетолог, стратег, арт-директор, копірайтери та дизайнери. Вони глибоко опрацьовують концепцію, бренд-стратегію та візуальні комунікації компанії, щоб зібрати всю