Додайте в шоколад какао-олія/олія з розрахунку 10 гр на 100 гр шоколаду….Запуск фонтану
- Натисніть кнопку нагріву (heat) і протягом 5 хвилин розігрійте чашу.
- Влийте в чашу розтоплений шоколад.
- Увімкніть двигун фонтану. Шнек буде піднімати шоколад із чаші до ярусів. Свято починається 🙂
На кожні 100 г шоколаду додайте приблизно 5-10 г какао-олії. Шоколадний фонтан вийде набагато смачнішим і ароматнішим, якщо ви використовуєте саме олію какао.
Для фонтанів від 20 см до 28 см оптимальним об'ємом вважається 500 грам шоколаду; від 40 см до 55 см Вам знадобиться від 1 кг 100 г до 1 кг 500 г; для професійних фонтанів від 60 см – від 4 кг.