Як зробити лікер?

Технологія приготування лікерів включає кілька етапів: настоювання спирту з рослинною сировиною і прянощами, проціджування і фільтрацію настоїв, приготування цукрового сиропу, підсолоджування, відстоювання і зняття осаду.

Декілька правил:

  • Простий метод – до лікера додається мінеральна вода чи лід. …
  • Лід, знижуючи температуру, трохи заглушає аромат.
  • Шоколадні та кавові лікери можна розбавити молоком чи вершками. …
  • До багатьох фруктових лікеров підходить апельсиновий сік – він не дуже солодкий і надає напою свіжості.

Традиційно лікери поділяються на міцні (35-45% спирту, 30-50% цукру), десертні (25-30% спирту та 25-30% цукру) і креми (15-23% спирту та 50-60% цукру).

Related Post

Які бувають ворота та хвіртки?Які бувають ворота та хвіртки?

Ворота Гаражні ворота Рулонні ворота Орні ворота Відкатні ворота Автоматичні ворота Ворота для Мийки Хвіртки бувають вбудованими у ворота або окремими, прямокутної або арочної форми. Дачні та садові хвіртки можуть