5. Алгоритм варіння Нагріємо воду в каструлі до температури (74 С). Змішуємо солод та нагріту воду. … У цей час ставимо грітися промивну воду до t = 78 C. Беремо йодну пробу. Фільтруємо сусло за допомогою води для промивання до отримання потрібного об'єму. Відливаємо частину сусла в банку, остуджуємо до 25 С і додаємо дріжджі.
Related Post
Скільки часу курка?Скільки часу курка?
Скільки варити цілу курку Ціла середня тушка вариться близько 1 години. Якщо курка велика, час доведеться збільшити на 20-30 хвилин.
Які квіти люблять каву?Які квіти люблять каву?
З квіткових культур — троянди, гладіолуси та півонії. Противники використання кави на городі стверджують, що цей продукт робить ґрунт занадто кислим. Дійсно свіжа кава має високий водневий показник (pH) і
Чому у воді не тоне?Чому у воді не тоне?
Вода — єдина речовина, що вільно зустрічається в природі на Землі, щільність якої в рідкому стані більша, ніж у твердому. Тому лід не тоне у воді.