Вирізка може бути свинячою, яловичою або баранячою. Вирізку одержують із внутрішньої частини оковалка, вирізаючи смужки м'яса з внутрішньої сторони. Вирізка – найніжніша частина м'ясної туші, в кулінарії її використовують цілком або нарізаному вигляді.
Related Post
Чи можна збити яйця у пляшці?Чи можна збити яйця у пляшці?
Збивати яйця необхідно до появи дрібних бульбашок повітря та стійкої піни. Якщо збиваєте білки, то маса повинна вийти щільною, гладкою та стійкою. Якщо перевернете ємність з білками догори дном, то
Що краще спрей чи крем для взуття?Що краще спрей чи крем для взуття?
Для взуття із замші та нубуку креми не підходять, тому і для догляду, і для фарбування частіше використовують спреї. Тут важливо наносити спрей у невеликій кількості – на поверхні замші
Скільки рідкої борної кислоти на відро води?Скільки рідкої борної кислоти на відро води?
Оптимальна концентрація борної кислоти для обприскування більшості видів квітів – 0,5 г на 10 л води. Для кореневої підгодівлі готують "сильніший" розчин: 1-2 г порошку розчиняють у 10 л води.