Яка користь від грибів?

У грибах є вітаміни: А, вся група, D, Е, РР; мінеральні речовини: калій, кальцій, цинк, мідь, фосфор, сірка, марганець. На 90% гриби складаються з води та практично не містять жирів, тобто це низькокалорійний продукт, при вживанні якого в їжу досить швидко настає насичення.

Related Post

У чому зберігання яєць по Санпін?У чому зберігання яєць по Санпін?

Зберігайте яйця лише за умов холодильника, це дозволить уникнути розмноження патогенних мікроорганізмів. Термін зберігання дієтичних яєць до 7 діб, столових яєць від 8 до 25 днів. Миті яйця зберігаються трохи

Що робиться із шоколаду?Що робиться із шоколаду?

Крім того, шоколад використовується в гарячих та холодних напоях, таких як шоколадне молоко та гарячий шоколад. Шоколадні вироби часто містять ароматичні добавки (кава, спирт, коньяк, ванілін, перець, корицю), харчові добавки