Через таніни, якими багаті чай і кава, може гірше всмоктуватися залізо. А фітинова кислота, що міститься в нашій улюбленій вівсянці, здатна знижувати засвоєння магнію, цинку та кальцію. З цими недружніми речовинами легко боротися: багато з них зникають після замочування та термічної обробки продуктів.
Related Post
Як грати 2 на 2 у Фортнайт?Як грати 2 на 2 у Фортнайт?
Коли обидва контролери будуть підключені, перший гравець повинен запропонувати другому вибрати обліковий запис. Після того, як другий гравець виконає вхід до свого облікового запису, він з'явиться в лобі, а режим
Які квіти люблять каву?Які квіти люблять каву?
З квіткових культур — троянди, гладіолуси та півонії. Противники використання кави на городі стверджують, що цей продукт робить ґрунт занадто кислим. Дійсно свіжа кава має високий водневий показник (pH) і
Чому пасха?Чому пасха?
За давнім переказом, Господь Ісус Христос після Свого воскресіння приходив до апостолів під час їхньої трапез. Середнє місце залишалося не зайнятим, у середині столу лежав призначений Йому хліб. Поступово з'явилася