Яке покриття краще на сковороді?

Найзручніше готувати на сковороді з антипригарним покриттям. На такій сковороді їжа не пригоряє навіть без використання олії. Тому такі сковороди вважаються придатними для здорового харчування: менше олії = менше калорій = корисніша їжа.

Найкращі безпечні для здоров'я сковорідки – чавунні, а нешкідливе та довговічне покриття у моделей з каменю – мармуру чи граніту.

Таким чином, найбезпечніші для людського здоров'я сковороди із чавуну. Крім того, вони і найдовговічніші, оскільки не мають жодного штучного покриття.

Антипригарні Простіше кажучи, якщо вже при першому приготуванні їжа почне прилипати до сковороди, то ставлення до неї буде абсолютно зіпсовано. У цьому плані кераміка трохи виграє у тефлону. Її поверхня спочатку більш гладка, тому шматочки їжі краще ковзають по ній і не «чіпляються» через мікронерівність.

Related Post

Як зберегти їжу теплою на 5 годин?Як зберегти їжу теплою на 5 годин?

Слід обгорнути ємність газетним папером кілька шарів, потім укутати рушником і зверху закріпити все поліетиленовим кульком. За допомогою цього способу їжа буде теплою навіть після 2-3 годин у дорозі. Нагрійте

Скільки кельвінів у люменах?Скільки кельвінів у люменах?

Меньша кількість люменів дасть менше світла. Кельвін (До) – це характеристика джерел світла, яка визначає кольоровість ламп і колірну тональність (тепла, нейтральна і холодна) простору, що освітлюється лампами. Виражається в