Усіх видів налічується близько 20. Дикорослі види поширені у теплих районах Азії, Африки та Америки; багато види культивуються як декоративні (наприклад, «фігурні гарбуза») або заради їстівних плодів.
Мускатні гарбуза самі солодкі, тому вони ідеальні для запікання та десертів. Також у них особливо багато вітамінів-каротиноїдів. Загалом, найкраща гарбузНа думку багатьох, якби не одне «але»: мускатні сорти зберігаються менше за інших, і чим довше вони лежать – тим менше в них залишається солодощі та вітаміни.
Відрізняється підвищеним вмістом каротину та аскорбінової кислоти, цукристість плода становить близько 8%.
- Баттернат, або Горіхова, або Сквош Опис сорти. …
- Зимова солодка Опис сорти. …
- Медовий десерт Опис сорти. …
- Мармурова Опис сорти. …
- Динна Опис сорти. …
- Крихітка Опис сорти. …
- Новинка …
- Ананасна F1.
Mar 4, 2020