Так, безумовно, причому краще у підсоленій воді: час варіння квасолі скоротиться приблизно на 45 хвилин. До того ж, попередньо замочена квасоля поступово поглинає воду в процесі приготування. Замочити квасолю можна і на ніч (тобто 8-12 годин) і на добу.
Related Post
Що потрібно, щоб стати виноробом?Що потрібно, щоб стати виноробом?
Як стати виноробом? Крок перший: Здобути профільну освіту У нашій країні це означає закінчити «харчовий» інститут. … Крок другий: Пройти практику на виноробні У якій би країні ви не отримали
Чому не працює Спалах сповіщень на айфоні?Чому не працює Спалах сповіщень на айфоні?
Зайдіть у Налаштування. Виберіть Універсальний доступ. Прокрутіть вниз і зайдіть у пункт «Аудіовізуалізація». Внизу активуйте повзунок біля «Спалах для попереджень».
Що щільніше флізелін чи дублерин?Що щільніше флізелін чи дублерин?
Головне – правильно підібрати густину і визначитися з призначенням. Наприклад, для віскози чи шовку підійде тонкий флізелін 35 г/м2. Для сорочкових комірів використовують спеціальний комірцевий дублерин – він більш гладкий,