Яку частину свинини найкраще брати?

Якщо м'ясо буде смажитися на грилі, то рекомендується зупинити свій вибір на свинячій шиї, ребрах чи ескалопах. Для шашлику оптимально підійде вирізка та шийка, для гасіння, копчення та варіння – окіст, корейка та лопатка. Грудинка та карбонад гарні у в'яленому вигляді.

Related Post

Як правильно обрізати коржі для торта?Як правильно обрізати коржі для торта?

Візьміть міцну нитку, волосінь або зубну нитку, введіть її в надріз і починайте схрещувати кінці. Просто тягніть їх у різні боки – поступово нитка розріже бісквіт. Виходить ідеально рівний та

Скільки потрібно Актори на літр води?Скільки потрібно Актори на літр води?

Розфасуйте порошок по 1 г в окремі пакетики і використовуйте при необхідності розчиняючи в 1 л теплої води. Якщо ви використовуєте актору проти слабких шкідників: грунтових жучків (подури, колемболи, енхітреї)

Які земельні ділянки можна поєднати?Які земельні ділянки можна поєднати?

Законодавчі норми допускають об'єднання лише тих ділянок, які мають суміжне розташування відносно один одного. Якщо землі, що беруть участь у процедурі, належать єдиному власнику, то він буде наділений винятковим правом